Informatiebijeenkomsten
Informatiebijeenkomsten en ontmoetingen voor buurtbewoners zijn altijd succesvol. Informatiebijeenkomsten zijn over onderwerpen die bijdragen aan een veilige, prettige en gezonde buurt of andere ‘gezamenlijke interesse’ thema’s die buurtgenoten aandragen. De bijeenkomsten zijn ook een ideaal om buurtbewoners te ontmoeten.
Oktober 2021
Informatiebijeenkomst “Unlocked!”
Over het ‘nieuwe’ leven na de coronabeperkingen. Wat hebben we gemist? Waar verlangen we (het meest) naar terug? Maar vooral: wat gaan we anders doen? Een uitnodiging volgt, maar je kunt je alvast aanmelden voor deelname per e-mail of via de Facebook-groep Thuisindebuurt.

November 2021
Informatiebijeenkomst “Vitaal ouder worden”
De volgende informatiebijeenkomst (gepland in juni) heeft als thema Vitaal ouder worden. Deze bijeenkomst organiseren we samen met de werkgroep Gezond Samenleven op Scheveningen-Noord. Meer informatie volgt. 
Koffie-ontmoetingen
Voor een prettig welzijn in de buurt, is het nodig dat je elkaar kent, dat je elkaar groet op straat, dat je buurtgenoten leert kennen met dezelfde hobby’s of ontdekt bij wie je terecht kunt voor een luisterend oor en een kop koffie.
Om mensen de gelegenheid te geven elkaar te leren kennen organiseert Thuis in de Buurt koffiebijeenkomsten.
Donderdagochtend in Brasserie The Beachroom

Eens in de twee weken drinken we met een groep buurtbewoners koffie, en er is altijd plaats voor nieuwe mensen.
Meld je aan per e-mail of via de Facebook-groep Thuisindebuurt.
Welkom!

Kijk ook op Facebook voor actuele data van de komende bijeenkomsten.