Informatiebijeenkomsten
Informatiebijeenkomsten en ontmoetingen voor buurtbewoners zijn altijd succesvol. Informatiebijeenkomsten zijn over onderwerpen die bijdragen aan een veilige, prettige en gezonde buurt of andere ‘gezamenlijke interesse’ thema’s die buurtgenoten aandragen. De bijeenkomsten zijn ook een ideaal om buurtbewoners te ontmoeten.
6 mei 14:00
Informatiebijeenkomst “Unlocked!”
Over het ‘nieuwe’ leven na de coronabeperkingen. Wat hebben we gemist? Waar verlangen we (het meest) naar terug? Maar vooral: wat gaan we anders doen? Een uitnodiging volgt, maar je kunt je alvast aanmelden voor deelname per e-mail of via de Facebook-groep Thuisindebuurt.

Juni
Informatiebijeenkomst “Vitaal ouder worden”
De volgende informatiebijeenkomst (gepland in juni) heeft als thema Vitaal oud worden. Deze bijeenkomst organiseren we samen met de werkgroep Gezond Samenleven op Scheveningen-Noord. Meer informatie volgt. 
Koffie-ontmoetingen
Voor een prettig welzijn in de buurt, is het nodig dat je elkaar kent, dat je elkaar groet op straat, dat je buurtgenoten leert kennen met dezelfde hobby’s of ontdekt bij wie je terecht kunt voor een luisterend oor en een kop koffie.
Voor veel bewoners is dat al een realiteit. Noordelijk Scheveningen kent verschillende wijk- en straatinitiatieven waar buurtgenoten elkaar ontmoeten en hobby’s delen. Leer elkaar kennen tijdens een koffie-bijeenkomst.
 
woensdag 12 mei 11:00
Koffie in een Zoom-meeting.
Meld je aan per e-mail of via de Facebook-groep Thuisindebuurt.
 Je ontvangt van ons een inloglink voor deelname. 
Kijk ook op Facebook voor actuele data van de komende bijeenkomsten.

Een activiteitenoverzicht in Coronatijd

Voorlopig is het lastig om bij elkaar te komen voor lunches, bijeenkomsten, concerten. Maar online evenmenten zijn er genoeg! Wie helpt mee om de buurtbewoners van Noordelijk Scheveningen te attenderen op interessante evenementen?

Stuur een mail met de gegevens over het evenement dat je hebt gevonden naar info@thuisindebuurt.org

Third Event

Saturday, December 12

Duis enim elit, porttitor id feugiat at, blandit at erat. Proin varius libero sit amet tortor volutpat diam laoreet. Fusce sed magna eu ligula commodo hendrerit fringilla ac purus.

Learn more

Schedule

 • Lorem ipsum dolor sit amet
  08:00 – 10:00
 • Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra
  10:00 – 10:30
 • Integer enim risus suscipit
  10:30 – 12:00
 • Proin varius libero sit amet tortor volutpat
  12:00 – 14:00
 • Venenatis nec convallis magna
  14:00 – 16:00
 • Commodo erat adipiscing elit fringilla ac purus
  16:00 – 18:00